ROSARIO LIER

ROSARIO LIER Rosario Lier

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 386 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Rosario Lier. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 20:16 We hebben alles koud gekregen zowel de frit al koniginnehapje kipfilet was nog gene halve en koniginnehapje was bijna niks bijna geen kip al geluk dat we nog een videkoekje bij was voor 39 eiro prijs ni waard en we hebben bij jullie al verschillende
20 mei 2022 om 22:12 kleine portie vis en het vlees was aangebrand langs buiten en nog deels rauw van binnen. Levering was ook 45min te laat terwijl bestelling steeds 's middags werd geplaatst voor 's avonds. Zonde want al vaak besteld en steeds tevreden
20 mei 2022 om 20:57 Ik w8 al 2 tot 3 uur me bestelling is er nog steeds niet
20 mei 2022 om 10:33 De bezorgtijd kun je afspreken via de site. Ze waren stipt!
18 mei 2022 om 9:58 Alles wat we besteld hadden was volledig koud. Scampi's waren zelfs nog rauw. Als Berlaar te ver is van Lier om het warm geleverd te krijgen dan is het beter om geen levering aan te bieden voor deze regio.
9 mei 2022 om 20:38 Na bestelling restaurant gebeld voor een aanpassing. Deels opgelost. Geen extra sla gevraagd. Wel gekregen.lekkere steak en saus. Eten was koud. Chauffeur was verkeerd gereden.
1 mei 2022 om 19:55 Het eten en de bestelling is altijd goed, helaas is het al wel de 2de keer dat we broodjes MET lookboter bij onze maaltijd bestellen en daar dus ook extra voor betalen, maar we gewone, droge broodjes krijgen en nergens lookboter te bespeuren.
29 apr 2022 om 3:29 We gaven een fooi van 10 percent via de bank app maar de bezorger bleek die niet te krijgen. We bestelden lookbrood maar er zat gewoon een droog broodje bij. De pizza’s waren wel heel lekker!
24 apr 2022 om 20:27 Super lekker! Tip top in orde
18 apr 2022 om 20:09 Eten was lekker en nog goed warm, bij het lookbrood was er wel geen lookboter, maar dit is de eerste keer en dat vergeten we dan ook snel . Heel vriendelijke bezorger ook
14 apr 2022 om 21:04 Ontzettend lekker
12 apr 2022 om 8:55 Lekker, verzorgd, tijdig geleverd. Mooie porties